Majoitus ja ruoka

Majoitus

Majoitustilamme on paritalo, jonka toinen puoli on täysin käytettävissänne. Makuuhuoneita neljä kappaletta, joista yhdessä on kaksi yhden hengen sänkyä ja kolme huonetta joissa kolme yhden hengen sänkyä. Liinavaatteet, pyyhkeet, shampoo ja saippua ovat majoituksessa valmiina. Majoitukseemme mahtuu mukavasti 11 henkilöä, olohuoneessa on lisäksi levitettävä vuodesohva, johon tarvittaessa voidaan majoittaa kaksi henkilöä lisävuode paikalle. Olohuoneessa lisäksi sukellusaiheista luettavaa, DVD, TV, pelejä jne. Keittiömme on täysin varusteltu 16 henkilölle, mikroaaltouuni, astianpesukone, 2x jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin. Saunamme on puulämmitteinen, jossa saat nauttia lämpimistä löylyistä. Käytettävissäsi on myös pyykinpesukone, mikäli sellaista tarvitset. Lisäksi käytössänne on kaasugrilli. Mikäli vierailunne aikana teille tulee kysyttävää, asumme itse paritalon toisella puolella ja olemme käytettävissänne.

Ruoka

Aamiainen on ns. omatoimiaamiainen: tarvikkeet jääkaapissa sekä kuiva-ainekaapissa. Maito, jogurtti, juusto, leikkeleet, mehu, kahvi, tee, kaakao, leipä, mysli, murot sekä puuro sisältyy majoituksen hintaan.
Lounas ja/tai illallinen tilauksesta. Koska tarkoituksemme on tarjota ravintoa fyysisesti aktiivisille ihmisille, varmistamme, että kukaan ei jätä pöytää tyhjällä vatsalla: me tarjoamme sinulle terveellisiä kaloreita päivääsi.
Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on erityisiä ruokavalion vaatimuksia: kasvisvaihtoehtoja, ruoka-allergioita ja niin edelleen.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This